South Carolina

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: South Carolina

Dél-Karolinában eladó ingatlan

Dél-Karolina 46 megyéből áll. Végezzen észak-karolinai északkeletre, délre és nyugatra Grúziával, míg keleten az Atlanti-óceán mosja.

Dél-Karolina az Egyesült Államok délkeleti része, amely szubtrópusi strandjairól és mocsaras szigeteiről ismert. Charleston, a tengerparton, történelmi város, pasztell színű házakkal, tipikus déli ültetvényekkel és Fort Sumterrel, ahol a polgárháború első lövései lőttek. Északra a Grand Strand, a 60 mérföldes sétány, amely híres golfpályáiról és a Myrtle Beach tengerparti üdülőhelyéről.

Szeretne hamarosan eladni a házát vagy vásárolni egy ingatlanot Dél-Karolinában? Ha igen, akkor valószínűleg azt reméli, hogy eladja, ha a piac helyes. Vannak, akik annyira szándékoznak eladni a megfelelő időben, hogy szándékosan ellenzik, amíg a piac nem fordul hozzá. Azonban nem mindenkinek van luxusja, hogy megvárja otthonát. A körülményeik miatt a lehető leghamarabb el kell adniuk. Bármi legyen is a helyzet, még mindig fontos tudni a dél-karolinai ingatlanpiacot. A South Carolina Lakáspiac igaza van, mert ez nagyszerű alkalom az eladásra. Szerencsére az eladók számára a piac az idei oldalon van.

Valójában az elmúlt 12 hónapban volt, és várhatóan továbbra is a következő 12 hónapban lesz. Tavaly a Dél-Karolina ingatlanpiac több mint 6% -kal nőtt. A következő évben várhatóan majdnem 5% -kal emelkedni fog. Az árak még mindig ésszerűek ahhoz, hogy az új vásárlókat 2018-ban Dél-Karolinában értékesítsék.

Az árak Dél-Karolinában kevesebb, mint 100 000 dollár. Ez mind a dél-karolinai lakosok számára, mind az Egyesült Államokban élő emberek számára érdekes, akik az ország olcsóbb részévé válnak. Ez azt jelenti, hogy ha idén eladja a házat, nagyobb esélye lesz arra, hogy ne csak eladja, hanem eladja azt nagy áron. Ha készen áll az otthoni eladására, akkor lehet, hogy vajon van-e bármi, amit tehetünk, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

És mivel az ingatlanpiac az állam számára jól néz ki a 2018-as év hátralévő részében, azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy megkapja az otthoni árat.

Columbia, a főváros, egy nagyobb közepes méretű város Dél-Karolinában. A 134,309 fő és 80 alkotórész lakosságával rendelkező Columbia Dél-Karolina legnagyobb közössége. Columbia katonai város.

Érdekes, hogy Kolumbiában több ember él itt, akik számítógépeken és matematikában dolgoznak, mint az Egyesült Államokban a helyek 95% -a.

A városi telkeket és az egyetemi város érzékenységét ötvöző Columbia valóban szép tulajdonságokkal rendelkezik. Bár nem hatalmas város, Columbia elég nagy ahhoz, hogy lakói és sok ezer főiskolai hallgató számára kínáljanak sokféle eltérést, lehetőséget és kényelmet. Tehát ez a hely a Dél-Karolinában eladó ingatlan keresésére.

Kolumbia oktatási szintje a nemzet egyik legmagasabb szintje. Az egy főre jutó jövedelem Kolumbiában 2010-ben 25,990 dollár volt, ami közép-magas jövedelem, mint Dél-Karolina és a nemzet. Ez négy éves család esetében 103.960 dolláros éves jövedelemnek felel meg. Columbia rendkívül etnikai változatos város. Azok, akik Kolumbiát hívják, maguk is etnikai és faji csoportokhoz tartoznak. Kolumbiában a legtöbb lakos

a jelentés fehér, fekete vagy afro-amerikai. A kolumbiai emberek fontos ősei közé tartozik az angol, az ír, a skót és az olasz.

Charleston egy másik érdekes város, ahol Dél-Karolinában eladó vadászterület.

Abban az esetben, ha még nem hallottad, a Charleston ingatlanpiac az utóbbi években tűz volt. Több volt a vevők, mint az eladók, a lakásárak gyorsan emelkedtek, és jelenleg nincs olyan jel, amely megváltozna, még az emelkedő kamatlábak esetén is.

2018 februárjában 211 ingatlan került értékesítésre a három megyei területen. Ez attól függ, hogy 2017 februárjában 2 040 listát és 2016 februárjában 1972-et. Az eladók készen állnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek egy vágyó vásárlók csoportjával.

Idén februárban a házak átlagosan 61 napot vettek az elfogadott ajánlat megszerzéséhez, míg a 2017-es 69 nap és 2016-ban 71 nap.

A három megyei területen lakóházak átlagos értékesítési ára 2018 februárjában 257 500 dollár volt. Ez 2017. februárjától 7% -kal emelkedett. A 2017. február hónapban átlagosan 240 750 dolláros lakásár volt, ami 1,8% -os nyereséget jelent 2016-hoz képest.

Ennek ellenére a Charleston ingatlanpiac 2018-ban versenyképes marad.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 17966

Eladás Gazdasági épület, South Carolina, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

20,638,857.14HUF
Eladás
Gazdasági épület

120.77 m²
Ez egy nagy kezdő otthon, alacsony karbantartási és kényelmes. A sok új funkcióval rendelkezik, amelyek közé tartozik: vezetékek, Víz-, mosó / szárító...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB